Fenyvesi Bálint vagyok, 2003-ban érettségiztem a Pesthidegkúti Waldorf Iskolában.

Már érettségi után is jártam egy évet a Solymári Waldorf Tanárképzésre, de ezután inkább színésznek tanultam a Gór Nagy Mária Színitanodában.. Pár évig játszottam egy független színházi társulatban. Dolgoztam mindenféle munkakörben: voltam postás, ügyfélszolgálatos, pincér, futár, eladó. Ez mind érdekes tapasztalat volt.

2011-ben Olaszországba költöztem, megtanultam olaszul és 2012-ben beiratkoztam a Bolognai Egyetemre. Itt végeztem 2017-ben színház és filmtudomány alapszakon. Éltem kétszer fél évig Szardínián és 2 évig Berlinben, ahol megtanultam németül is és 2018-ban Bécsben kezdtem el egy kétéves Waldorf képzést Pötzleinsdorfban. 2019-ben költöztem vissza Magyarországra és 2022-ben itt kezdtem újra a Waldorf Tanárképzést az Antropozófiai Pedagógiai Műhelyben. Közben pár hónapig a Rózsátnevető Waldorf Óvodában voltam kisegítő, amit nagyon szerettem, de akkoriban sok színházi és filmes munkám volt, így sajnos otthagytam.

2022-től fél évig voltam pedagógiai asszisztens, napközis és nyolcadikban drámatanár a Közép-budai Waldorf Iskolában, 2023. február elseje óta a Pátyi Waldorf Iskolában vagyok drámatanár. Nagyon szeretem ezt csinálni, sokat tanulok és még az út elején vagyok úgy érzem. Örülök, hogy itt lehetek.