INFORMÁCIÓK A JELENTKEZÉSI FOLYAMATRÓL

Iskolánkba lehetőség van jelentkezni a felsőbb évfolyamokba, valamint az aktuálisan induló első osztályunkba. A felsőbb osztályok iránti érdeklődést egész évben jelezhetik a szülők, de a felsőbb évfolyamokba már csak korlátozott számban tudunk fogadni gyerekeket. A részletekről ebben a bejegyzésünkben lentebb olvashatnak. Az aktuálisan induló első osztály jelentkezési folyamatáról szintén lentebb írunk. A jelentkezés során mérlegelt felvételi szempontjaikról ide kattintva olvashatnak bővebben. Pedagógiai programunkat és házirendünket ide kattintva töltheti le.

Jelentkezés a 2022/2023-as első osztályba

Az iskolánk első osztályába történő jelentkezés egy négy lépcsőből álló folyamat.

Első lépcső: betekintés

Az iskolánk iránt érdeklődő családok számára előadás-sorozatot szervezünk, amely során megismerhetik a Waldorf-pedagógia alapelveit, valamint az iskolánk működését. Célunk, hogy az előadások, beszélgetések segítséget nyújtsanak a szülők iskolaválasztásra irányuló megalapozott döntéséhez.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt programjainkra, ahol betekintést nyújtunk a Waldorf-pedagógiába és iskolánk életébe! A Pátyi Waldorf Estek időpontjai:

Az előadások, beszélgetések 18 órakor kezdődnek. A részletekről a honlapunkonFacebook oldalunkon adunk tájékoztatást, valamint emailben értesítjük az érdeklődőket, akik kitöltik regisztrációs űrlapunkat. Regisztráció érdeklődőknek, amennyiben tájékoztatást szeretnének kapni programjainkról.
REGISZTRÁLOK

Az előadás-sorozat után nyílt napot szervezünk a szülők és gyermeik számára. Ez jó alkalom arra, hogy egy kicsit gyakorlatiasabban megmutathassuk iskolánk működését, a résztvevő szülők és gyermekek az osztálytermekben láthatják eszközeinket, bemutatjuk a gyerekek füzeteit és egyéb munkáikat. A kertünket szintén érdemes bejárni.

Második lépcső: jelentkezés

A jelentkezési határidő 2022. február 13.

Az iskolánkba jelentkezőktől kérjük, hogy emailben vagy személyesen a titkárságon adják le az alábbi dokumentumokat:

  • kitöltött jelentkezési lap. A jelentkezési lapot ide kattintva töltheti le.
  • anamnézis, melyet a szülők a saját gyermekükről írnak. Az anamnézis megírását szeretnénk segíteni egy kérdéssorral, melyet a jelentkezési lap második oldalán találhatnak, s melyet ide kattintva le lehet tölteni.
  • óvónői vélemény a kisgyermekről.

Harmadik lépcső: játékos ismerkedés

A hozzánk jelentkező gyermekek számára játékos ismerkedést szervezünk. A játékon a gyerekek együttesen vesznek részt. A játékot a leendő osztálytanító és tanáraink szervezik. Ez az alkalom kötetlen, készülni rá nem szükséges.

A játékos ismerkedés időpontjai: 2022. február 18., 19., 20. 

Negyedik lépcső: személyes találkozó a szülőkkel

A jelentkezési folyamatot egy személyes találkozó zárja, ahol a szülőkkel szeretnénk közelebbről megismerkedni. A leendő elsős osztálytanító mellett további két tanár vesz részt a beszélgetésen.

Jelentkezés a jelenlegi 2., 4., 5., 6., 7., 8. osztályokba

Korlátozott számban még van lehetőség gyermekek felvételére a jelenlegi második, negyedik, ötödik, hatodik és hetedik és nyolcadik osztályunkba.

Letölthető jelentkezési lap évközbeni jelentkezéshez felsőbb osztályokba

Érdeklődés esetén küldjék el kitöltött jelentkezési lapunkat a Pátyi Waldorf Iskola posta címére, vagy e-mailen a titkarsag@patyiwaldorf.hu -ra.

Köszönjük jelentkezésüket!