Szabó Adrienn

Kiskorom óta tanítónak/tanárnak készültem, mégis kacskaringós út vezetett idáig. A Debreceni Egyetemen végeztem magyar szakon, aztán dolgoztam egy vidéki kollégiumban nevelőtanárként, Angliában vigyáztam egy kislányra, Budapesten voltam irodavezető, miközben kerestem a helyem a világban. A gyerekeim születése után találkoztam a Waldorf pedagógiával, majd elvégeztem az osztálytanító képzést is, ami teljesen elvarázsolt. Napközisként kezdtem dolgozni, miközben családi okok miatt egyre jobban elmerültem a fejlesztési lehetőségekben. Végül Egerben végeztem fejlesztőpedagógusként 2021 januárjában, de azóta is keresem a lehetőségeket, amelyek segítségével támogathatom a gyerekeket a mindennapjaikban.

2019 óta dolgozom az iskolában, a fejlesztéseken túl igyekszem éppen ott segíteni, ahol szükség van rám (napköziben, adminisztrációban, stb).

“Ha olyannak látjuk az embereket, amilyenek, akkor rosszabbá tesszük őket, ha viszont úgy kezeljük őket, mintha azok lennének, aminek lenniük kellene, akkor segítjük őket azzá válni, amivé képesek.” (Goethe)